Skrutky pod tlakom akcie a.s. Skrutkáreň Stará Ľubovňa odporúčame predať - Kukučka, Jaroslav
Finančno-ekonomická analýza spoločnosti Skrutkáreň, a.s., Stará Ľubovňa. Postavenie spoločnosti na slovenskom trhu. Konkurenti z európskych štátov a konkurencieschopnosť Skrutkárne, a.s. Situácia vo výrobe a odbyte. Certifikát systému riadenia kvality. Ekonomické a finančné ukazovatele spoločnosti. Koeficienty likvidity (1993 - 1996). Štruktúra vlastníkov spoločnosti. Swot analýza.