Mastering Finance
Metódy vyhodnocovania investičnej výhodnosti pomocou Sharpovho pomeru a Jensenovej alfy. Popis empirických zistení pre agregátne indexy amerických akcií pomocou moderných štatistických metód a počítačovej kapacity. Efekty posunov sadzieb cenných papierov na finančných trhoch na prelome rokov. Efekt malých firiem. Behaviorálne financovanie. Úloha finančných sprostredkovateľov - bánk, poisťovní a penzijných fondov.