Železnice v tieni autodopravy - Polakovič, Ivan
Vládny program výstavby diaľničnej siete SR. Dotácie na výstavbu cestnej a železničnej siete zo štátneho rozpočtu. Škody na zdraví spôsobené dopravnými nehodami a emisiami oxidu uhličitého. Straty, ktoré utrpela spoločnosť ŽSR, a.s., Košice z dôvodu práceneschopnosti. Výsledná národohospodárska bilancia odhadovaných nekalkulovaných nákladov a výnosov v cestnej a železničnej doprave v SR v roku 1996.