Občiansky súdny poriadok - úplné znenie zákona s výkladom a judikatúrou - Tóth, Boris
Možnosti uplatnenia práv a záujmov v občiansko-súdnom konaní pre podnikateľov a ostatných občanov. Úplné znenie Občianskeho súdneho poriadku č. 99/1963 Zb. v znení neskorších zákonov a zákonom NR SR č. 211/1997 Z.z. s komentárom. Prvá časť - Všeobecné ustanovenia. Druhá časť - Činnosť súdu pred začatím konania. Tretia časť - Konanie v prvom stupni. Štvrtá časť - Opravné prostriedky. Piata časť - Správne súdnictvo. Šiesta časť - Výkon rozhodnutia. Siedma časť - Iná činnosť súdu. Záverečné ustanovenia. Príloha A.