Zákon o súdoch a sudcoch úplné znenie zákona č. 335/1991 Zb.
Sústava, organizácia a činnosť súdov, postavenie sudcov, ich voľba a možnosti ich odvolania. Úplné znenie zákona č. 335/1991 Zb. o súdoch a sudcoch v znení zákona č. 264/1992 Zb., zákona NR SR č. 12/1993 Z.z., zákona č. 307/1995 Z.z. a zákona NR SR č. 328/1996 Z.z. s výkladom.