Trhy Európskej únie sú pre Slovensko životnou otázkou - Hajko, Jozef
Zahraničnoekonomická orientácia Slovenska. Asociačná dohoda SR do EÚ od r. 1995. Vzájomný obchod medzi Slovenskom a krajinami EÚ. Vývoz a dovoz SR do EÚ a z EÚ. Obrat obchodu medzi SR a EÚ. Štatistické údaje o podiele štátov EÚ na objeme zahraničného obchodu SR za roky samostatnej existencie od r. 1993.