Od zmien v slovenskom konkurznom práve sa očakáva, že bankroty budú efektívnejšie - Žitňanský, Eduard
Poslanci Národnej rady SR schválili 16. decembra 1997 novelu zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní. Očakávania od novely a účinnosti zákona. Nevyužívanie bankrotu ako trhového nástroja pri reštrukturalizácii hospodárstva. Bankroty a revitalizácia. Zmeny oproti doteraz platnej právnej úprave.