Výdavky na reklamu rastú - v novembri dosiahli 716 miliónov korún - Babitzová, Eva
Monitoring výdavkov na reklamu na Slovensku. Údaje za november 1997. Prehľad výdavkov jednotlivých médií; najúspešnejšie sú Pravda, Markíza a Fun Rádio. Výdavky na reklamu v tlači.