Európska únia ponúka pomoc zadlženým slovenským podnikom - Oujezdská, Lena
Možnosti, ktoré ponúka Agentúra pre priemyselný rozvoj a revitalizáciu pri riešení problémov s nadmernou zadlženosťou podnikov. Cieľovou skupinou sú pre agentúru podniky, ktoré sú vo finančnej tiesni. Program SPEED (Slovak Programme for Enterprises with Excessive Debt) financovaný Európskou úniou. Poskytovanie odbornej a konzultantskej pomoci. Uplatňovanie programu v praxi.