Nový vlastník Pivovaru Šariš - juhoafrická spoločnosť SAB - neverí na účinnosť kvót a taríf - Švec, Peter
Preskupovanie vlastníckych vzťahov na slovenskom pivovarníckom trhu. Boj medzi svetovými spoločnosťami Heineken a SAB. Kapitálový vstup holandského výrobcu na Slovensko. Obchodné zámery juhoafrickej spoločnosti SAB.