Pivovar Karšay je už druhou akvizíciou holandského Heinekenu na Slovensku
Vstup holandského výrobcu piva Heineken na Slovensko. Obchodné zámery spoločnosti. Investície do nitrianskeho Pivovaru Karšay. Investičné akcie Pivovaru Karšay. Pivovar Topvar, a.s. Topoľčany prerokúva ponuku ruských podnikateľov na založenie spoločného podniku v Rusku. Hospodárske výsledky Pivovaru Topvar. Informácie o výrobcoch piva.