Poľnohospodárstvo - kľúčová oblasť integrácie - Stehlo, Pavol
Výsledky summitu Európskej únie v Luxemburgu pre Slovensko. Prispôsobenie nášho poľnohospodárstva požiadavkám Európskej únie je dôležitou podmienkou prijatia do integrácie. Charakteristika obilného režimu v Európskej únii. Spoločný trh s obilninami a produkty doňho zahrnuté.