Reklama v České republice
Vývoj reklamného trhu v Českej republike za roky 1995 - 1997. Podiel médií na výdavkoch na reklamu v Českej republike v porovnaní s Belgickom, Francúzskom, Nemeckom, Maďarskom, Talianskom, Japonskom, Luxemburskom, Holandskom, Portugalskom, Slovenskom, Španielskom, Švajčiarskom, Tureckom, Anglickom a USA. Najväčší inzerenti v ČR. Vývoj celkových nákladov na reklamu. Nákup podľa reklamy.