Colná únia SR a ČR je pre obe strany naďalej výhodná - Švec, Peter
Význam colnej únie medzi SR a ČR pre Slovensko. Spochybnenie významu colnej únie podpredsedom vlády S. Kozlíkom. Colná únia a dovoz potravín z Česka. Uvalenie množstvových kvót na dovoz českého piva a nealkoholických nápojov. Situácia v agrárnom obchode Slovenska s ČR. Pokles slovenského obchodu s ČR.