Povinnost volby personalistika - Kubát, Jaroslav
Postup personálneho manažera pri výberovom konaní. Vytvorenie výberovej komisie a posúdenie prihlášok. Vyhotovenie pozvánok a vyrozumení k výberovému konaniu. Štandardný postup pri pohovore. Význam aktívneho počúvania. Doporučenia ku konečnému výberu uchádzačov.