Když chybí kapitál podnikatelský plán - Fotr, Jiří
Vypracovanie podnikateľského plánu. Vymedzenie kľúčových rizikových faktorov ovplyvňujúcich budúcu prosperitu firmy. Prehľad opatrení na zníženie podnikateľského rizika. Formulácia plánov korekčných opatrení na riešenie významných budúcich rizikových situácií. Počítačová podpora pri spracovávaní podnikateľského plánu.