Čína je Čína transformace systému - Provazník, Dušan
Návrh na transformáciu čínskych štátnych podnikov na akciové spoločnosti a spoločnosti s ručením obmedzeným. Hlavné ekonomické ukazovatele Čínskej ľudovodemokratickej republiky. Hrubý domáci produkt, fixné investície, inflácia a devízové rezervy za rok 1996 a plán na rok 1997.