Priame predaje podľa rozhodnutia Fondu národného majetku SR
Priame predaje privatizovaného majetku podľa rozhodnutia FNM SR (1.1.1995 - 31.12.1997). Predmet privatizácie, účtovná hodnota privatizovaného majetku, kupujúci, výška kúpnej ceny, prvá splátka, ďalšie splátky, investície, ku ktorým sa zaviazal privatizér, dátum prijatia rozhodnutia. Ak sa pri kúpnej cene uvádza nula, rozhodnutie fond neskôr prehodnotil.