Vzdelávanie manažérskeho dorastu otvorili slovensko-nemecký diplomový študijný program MBA
Slovensko-nemecký program MBA organizovaný v spolupráci Ekonomickej univerzity v Bratislave s Európskou vysokou školou ekonomickou. Ciele študijného programu MBA. Krátky pohľad do dejín a súčasnosti Európskej vysokej školy ekonomickej Paríž - Oxford - Berlín - Madrid (EAP).