Vedúci pracovník a zdravie - Kvietok, Alexander
Patogenetické a salutogenetické myslenie. Aký postoj zaujať k stresu a životnému štýlu. Charakteristika provitálnej osobnosti. Ako zvýšiť odolnosť voči záťaži.