Ekonomická diferenciácia a jej prejavy v regiónoch SR - Oberhauser, Ján Artur
Výsledky analýzy vývinu HDP v jednotlivých krajoch. Súčasná ekonomická situácia v slovenských regiónoch. Dominantnosť Bratislavského kraja viditeľná.