Indikátor pravdy stavu ekonomiky súčasné trendy vývoja zamestnanosti v krajinách Európskej únie - Rievajová, Eva
Štatistika zamestnanosti v krajinách Európskej únie. V EÚ vyššia miera nezamestnanosti ako v krajinách OECD alebo G7. Problémy s nezamestnanosťou v Nemecku. Riešenie nezamestnanosti vo Francúzsku a Veľkej Británii. Vážnym problémom je dlhodobá nezamestnanosť.