Banking sector's role in restructuring of central and eastern European countries economies case study of the Czech Republic - Chvojka, Petr
Problematika reštrukturalizácie v Českej republike. Podmienenie vlastnej reštrukturalizácie procesom privatizácie. Úloha komerčných bánk pri reštrukturalizácii. Zdrojové krytie reštrukturalizácie národného hospodárstva: samofinancovanie podnikov, bankové úvery, vzájomná zadlženosť podnikov, financovanie prostredníctvom domáceho kapitálového trhu, portfóliové zahraničné investície, priame zahraničné investície, zahraničné pôžičky a priame úvery podnikom.