Materiálno-technické podmienky pre poskytovanie športovo-rekreačných služieb - Patúš, Peter
Charakteristickou črtou moderného cestovného ruchu je snaha po aktívnom odpočinku. Materiálno-technické podmienky ubytovacích zariadení pre uspokojovanie potrieb fyzickej relaxácie návštevníkov. Štruktúra športovo-rekreačných zariadení. Vybrané športovo-rekreačné zariadenia používané v ubytovacích zariadeniach: bazén, sauna, solárium, telocvičňa a ich využitie.