Klasifikácia hotelov vo Francúzsku - Dufresne, Fabrice
Homologizácia hotelov vo Francúzsku. Štyri etapy klasifikácie francúzskych hotelov. Objektívne kritéria pre zaradenie hotelov do kategórie. Nevyhnutnosť finančnej pomoci štátu hotelierom. Úloha noriem v hotelierstve. Nedostatky noriem.