Světová ekonomika na přelomu roku globalizace - Provazník, Dušan
Kríza v juhovýchodnej Ázii a prognózy jej vplyvu na celý ázijský kontinent. Trendy svetovej ekonomiky v rokoch 1996 -1998. Základné ekonomické ukazovatele v štyroch východoázijských krajinách zasiahnutých krízou (Malajzia, Filipíny, Indonézia, Thajsko). Účinok východoázijskej krízy na európsku ekonomiku. Podiel Ázie bez Japonska na svetovej ekonomike - HDP, svetový obchod. Zmeny v hospodárskom cykle USA.