Medzinárodné združenie v cestovnom ruchu Tourism Area Central Europe - Danube Region - Grellnethová, Magdaléna
V dňoch 24.-25. júla 1997 sa v Eisenstadte uskutočnilo stretnutie ministrov vybraných štátov strednej Európy zodpovedných za rozvoj cestovného ruchu. Založili medzinárodné združenie v cestovnom ruchu Tourism Area Central Europe - Danube Region (Región strednej Európy a Podunajska). Ide o región mimoriadne bohatý na prírodné, kultúrne a historické danosti.