Slovensko-maďarská spolupráca v cestovnom ruchu - Hanáková, Kamila
V Modre-Harmónii sa 24. júna 1997 uskutočnilo rokovanie o slovensko - maďarskej spolupráci v oblasti cestovného ruchu. Možnosti rozvoja cestovného ruchu medzi SR a MR.