Ak by nekompromisne postupovali všetci súdni exekútori, ZTS Dubnica už dnes nevyrába - Šporer, Peter
Transformácia štátneho podniku ZTS na akciovú spoločnosť v r. 1996. Prevzaté dlhy, pohľadávky a záväzky a.s. ZTS Dubnica. Neúčinný zákon o revitalizácii v kontexte oddlženia podnikov. Postupy súdnych exekútorov pri vyrovnávaní pohľadávok.