Podstata marketingu - Synek, Miloslav
Definícia marketingu a marketingového mixu. Marketingový prístup v riadení podniku. Výrobkové portfólio ako jedno z východísk strategického riadenia. Faktory vplývajúce na dopyt po výrobku.