Zahraničně-obchodní atlas Španělsko - Kotapišová, Lada
Politicko-ekonomická situácia v Španielsku od r. 1975. Obchodno-diplomatické vzťahy s Českom. Vzájomný obchod s Českom (1993 - 1996). Príležitosti pre české firmy. Adresy zastupiteľstiev.