Uvedení výrobku na trh - Synek, Miloslav
Stratégie uvedenia výrobku na trh. Nástroje marketingového mixu. Kreatívny prístup pri príprave nových výrobkov. Rozpracovanie marketingovej stratégie. Analýza hospodárnosti a efektívnosti navrhovaného výrobku. Maximálne investičné riziko a doba návratnosti. Príprava a testovanie prototypu nového výrobku. Návrh označenia výrobku. Uskutočnenie trhových testov. Uvedenie výrobku na trh.