Osudové rozhodnutí: delfíní skok nebo volný pád restrukturalizace firmy - Vlček, Radim
Pojem životného cyklu podniku. Modely stratégie reštrukturalizácie firmy: prosperita, sanácia, znovuzrodenie. Delfíní efekt a manažérske opatrenia pri inflexii firmy v jednotlivých modeloch stratégie reštrukturalizácie.