Zahraničně-obchodní atlas Saudská Arábie - Maniš, Jozef
Ekonomika a zahraničný obchod Saudskej Arábie. Vnútorno-politická situácia. Obchodno-hospodárska spolupráca s Českom. Zahraničný obchod s Českou republikou (1991 - 1997). Možnosti pre českých vývozcov.