Finančný vzťah dopravcov k dopravnej ceste - Hreusík, Stanislav
Úhrada nákladov na dopravnú infraštruktúru. Podiel dopravcov na úhrade. Nástroje spoplatnenia používateľov dopravnej infraštruktúry. Kvantifikácia a porovnanie finančného vzťahu k dopravnej ceste. Účasť dopravcov a štátu na vynakladaných finančných prostriedkoch na dopravnú cestu. Dopravné dane.