Development of east German firms and results of public promotion of innovation - Fleischer, Frank
Zjednotenie Nemecka znamenalo začiatok štruktúrneho šoku v priemysle východného Nemecka. Priemyselný výskum ohrozený privatizáciou podnikov - väčšina podnikov privatizovaných bez úseku výskumu a vývoja. Výskum ako predpoklad inovácií a rastu. Podnety pre federálnu vládu v jednotlivých spolkových krajinách na začatie podporných programov.