Výhľadové možnosti organizácie a financovania regionálnej hromadnej dopravy - Hreusík, Stanislav
Regionálna doprava z hľadiska uspokojovania regionálnych prepravných nárokov na Slovensku. Regionálna dopravná infraštruktúra. Možnosti aktivizácie regionálnych zdrojov na báze inštitucionálneho zabezpečenia. Ekonomické a legislatívne aspekty regionálnej hromadnej dopravy osôb. Riešenie regionálnej dopravy.