Marketing maloobchodnej firmy práca s trhom podporuje úspech podnikateľa - Čihovská, Viera
Jednoduchá definícia marketingu, marketingového mixu a trhu zameraná na maloobchodné podnikanie. Tri dôležité hľadiská segmentácie trhu. Výber cieľových zákazníkov a cenovej politiky. Štyri typy promotion. Ako nájsť najvhodnejšie miesto pre predajňu.