Viac ako polovicu výdavkov použije v tomto roku FNM na umorovanie vlastných dlhopisov - Hajko, Jozef
Fond národného majetku (FNM) ráta v r. 1998 s vyrovnaným rozpočtom. Príjmy a výdavky FNM v r. 1997. Plánované príjmy v r. 1998. Výdavky v r. 1998 budú vynaložené na umorovanie alebo krytie nákladov spojených s dlhopismi FNM. Rozpočtované príjmy a výdavky Fondu národného majetku SR - tabuľky.