Obchodníci s cennými papiermi navrhujú prijať opatrenia na sfunkčnenie umŕtveného kapitálového trhu - Žitňanský, Eduard
Snaha Asociácie obchodníkov s cennými papiermi o sfunkčnenie umŕtveného kapitálového trhu SR. Vytvorenie vhodných podmienok a prostredia pre úspešné fungovanie kapitálového trhu. Neprehľadnosť sekundárneho trhu. Pravidlá pre emisie. Nevyhovujúce právne normy. Absencia funkčného systému ochrany investorov. Potreba zodpovednej správy majetku, efektívnej evidencie zaknihovaných cenných papierov.