Európske aspekty dopravnej politiky SR vo vodnej doprave - Klepoch, Jaromír
Z hľadiska vodnej dopravy je potrebné hovoriť v širších súvislostiach o súčinnosti všetkých dopravných odborov. Klasifikácia vodných ciest Európy. Dopravná politika na Slovensku. Perspektívy rozvoja vodnej dopravy.