Propagátor nugátu a znalec kávy
Stručný životopis Johana Jakoba Toblera. Ako vznikla nugátová čokoláda Toblerone. Spojenie Toblera najprv so Suchardom a neskôr s Jacobs AG. Úspechy Johanna Jacobsa. Jeho prvá pražiareň kávy a vojnové krízy. Spojenie velikánov Sucharda, Toblera a Jacobsa - základ firmy Jacobs Suchard AG.