Elektronické obchodovanie - Hinková-Dibarborová, Andrea
Charakteristika a hlavný cieľ systému EDI. Výhody EDI pred papierovými dokumentami. Medzinárodná norma UN/EDIFACT. Uplatnenie systému EDI v praxi a konkrétny príklad.