Zásielkovo-katalógový predaj - kupovanie mačky vo vreci ? - Krajmerová, Eva
História katalógového predaja od počiatkov až podnes. Pravidlá katalógového predaja. Druhy katalógovo-zásielkovej formy predaja. Pre koho je u nás vhodné podnikať v tejto forme predaja. Výhody a nevýhody katalógového obchodu pre zákazníka a podnikateľa.