Dôležitosť informácií - Krásný, Tomáš
Údaje z externého trhového prostredia sú dôležité pre úspešný predaj. Automatizovaný systém zberu a obehu dát. Zber interných informácií. Spolupráca so špecializovanou výskumnou agentúrou a rady, ako ju vybrať.