Spotrebiteľ na trhu - Viestová, Kristína
Krátky obsah knihy Spotrebiteľ na trhu autoriek Marty Kulčákovej a Kornélie Richterovej, ktorú vydalo vydavateľstvo Sprint. Rozhodovanie spotrebiteľa o nákupe, očakávané trendy v správaní spotrebiteľov.