Creditanstalt v SR vlani strojnásobil čistý zisk na 276 mil. Sk - Suďa, Pavol
Z obsahu: Bank Austria (SR) už v druhom roku svojej činnosti vytvorila čistý zisk 86 miliónov korún. Nová stratégia Bank Austria a Creditanstaltu na Slovensku by mala byť známa do konca zimy.