Životný štandard vo svetle DPH - Rybárová, Silvia
Zaťaženosť DPH podľa typu domácností. 6-percentnou DPH sú najviac postihnuté slabšie domácnosti s väčším počtom detí. Zvýhodnenosť vysokopríjmových domácností. Zvyšujúca sa DPH bude stále viac zaťažovať príjmy chudobnejších vrstiev.