Prečo sa modifikovala stratégia exportnej orientácie - Oberhauser, Ján Artur
Stagnácia svetovej ekonomiky v 90. rokoch. Pokles exportu ázijských tigrov. Príčiny útlmu ázijskej a svetovej ekonomiky. Vývoj HDP v krajinách ANIZ. (Pokračovanie seriálu z čísla 20, ďalej v čísle 30).