Ako zistiť, koho máme pred sebou psychologické minimum pre tých, ktorí sami vyberajú nových ľudí - Kališ, Mojmír
Klady a zápory výberového rozhovoru. Štyri typy prístupov uchádzačov k výberovému rozhovoru. Skúšaní, vypočúvaní, sebareprezentujúci a vyjednávajúci uchádzači.